• alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text
  • alt text

ClientPaperclipHK

LocationSheung Wan, Hong Kong

Website www.papercliphk.com

Interior Design for PaperclipHK

Located on Wing Lok Street in Sheung Wan, this office is designed as an innovative hub for business "start-ups" and entrepreneurs. From individual "hot desks" to private meeting rooms, rentable spaces come in a variety to accommodate different working habits. The rentable event space with movable panels can be configured to hold talks and lessons. Being environmentally conscious, all lights used are LED lighting; all partition walls are made of PalmEco™ board; part of the existing wood flooring and air conditioning system are renewed and reused; and all furniture are made from renewable material: bamboo.